Vision och mission

Vad är espresso arabic?
Espresso Arabic är en ny spännande app som erbjuder viktig och intressant information om Sverige och den plats du bor på. Vi uppdaterar ständigt information om Sveriges lagar, historia, kultur, skol- och arbetsmarknad. I både text och videoformat. Du kan också välja lokal samhällsinformation genom att välja just den kommun i appen.

Till vilka riktar sig appen?
Espresso arabic riktar sig till både en arabisk och svensk publik. Den ger dig möjlighet att välja mellan arabisk och svensk text eller att ha de olika språken sida vid sida. En AI röst läser nyheterna vid behov. Detta underlättar vid både språkinlärning samt informationshämtning. Därför passar Espresso arabic även inom skolan.

Appen kan användas av alla som vill inhämta information och kunskaper om det svenska samhället. Men ger dig även lokal kommuninformation i Älmhult, Osby, Bromölla, Östra Göinge och Hässleholm.

Varför espresso arabic?
Här samlar vi den viktigaste informationen och nyheter om Sverige. Den underlättar inlärningen genom att presentera grundläggande kunskaper om det svenska samhället. Något vi kombinerar med nationella och lokala nyheter. Ett flöde som ständigt uppdateras på både arabiska och svenska.
Den ger dig både nyheter, kunskapar och insikter om Sverige och den plats du bor på.

Välkommen att ladda ner appen och kom gärna med synpunkter och tips på hur den kan bli ännu bättre.